Psikolojik Danışma ve Rehberlik Hizmetler Koordinatörlüğü

Bahçeşehir Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi, öğrencilerin bireysel, sosyal ve akademik gelişimlerini desteklemeyi, bu amaçla öğrencilere üniversite hayatlarına uyumu kolaylaştıracak becerileri kazandırmayı hedefler.
Bahçeşehir Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi (PDRM), Öğrenci Dekanlığı’na bağlı olarak hizmet veren bir birimdir. Halen Beşiktaş ana kampüste ve Şişli kampüste olmak üzere, merkeze bağlı iki ofisi bulunmaktadır. Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi ofislerinde uzman psikologlar görev yapmaktadırlar.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi’nde verilen tüm hizmetler ücretsizdir. Tüm ofislerde randevu sistemiyle çalışılmaktadır.
Sitemizden Bahçeşehir Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi’nde verilen hizmetler, işleyiş, merkez çalışanları ve başvurular hakkında bilgi alabilirsiniz.

Beşiktaş Kampüs

PDRM Ofis: Çırağan Cad. No:15/4 Beşiktaş- İstanbul (Dada Kitabevi Üstü)
Uzm. Psk. Aysel Koçanoğlu
Tel: 0212-381 5860