Psikolojik Danışma ve Rehberlik Hizmetler Koordinatörlüğü

Bahçeşehir Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi, öğrencilerin bireysel, sosyal ve akademik gelişimlerini desteklemeyi, bu amaçla öğrencilere üniversite hayatlarına uyumu kolaylaştıracak becerileri kazandırmayı hedefler.
Bahçeşehir Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi (PDRM), Öğrenci Dekanlığı’na bağlı olarak hizmet veren bir birimdir. PDRM Ofisi Beşiktaş Ana Kampüs’te (Güney Kampüs) yer almakta ve ilgili Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi ofisinde uzman psikologlar görev yapmaktadırlar.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi’nde verilen tüm hizmetler ücretsizdir. Tüm ofislerde randevu sistemiyle çalışılmaktadır.
Sitemizden Bahçeşehir Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi’nde verilen hizmetler, işleyiş, merkez çalışanları ve başvurular hakkında bilgi alabilirsiniz.

PDRM Web Sitesi: www.bahcesehir.edu.tr/pdrm

Bilgi ve Randevu için: pdrm@dso.bau.edu.tr

Beşiktaş Kampüs

PDRM Ofis: Çırağan Cad. No:15/4 Beşiktaş- İstanbul (Kırmızı Kedi Kitabevi Üstü)