13. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından düzenlenen 13. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması’nda 3 ayrı kategoride derece alan Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü mezun ve öğrencileri, Faruk Yılmaz, Sude Edebali, Batu Sözen, Başak Emirhanoğlu, Ayşe Aydemir’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

*

It is a pleasure to celebrate BAU graduates and students of Faculty of Architecture and Design, Department of Industrial Design, Faruk Yılmaz, Sude Edebali, Batu Sözen, Başak Emirhanoğlu, Ayşe Aydemir, who won prizes in three different categories in 13th National Furniture Design Competition organized by Turkish Furniture Manufacturers Association (MOSDER). We wish them to maintain their successes in future.

25-07-2017