2017-2018 Akademik Yılı Güz Dönemi Kulüpler Değerlendirme Toplantısı

2017-2018 Akademik Yılı güz dönemi kulüpler değerlendirme toplantısı 12.02.2018 tarihinde C Teras’ta Rektörümüz Prof. Dr. Şenay Yalcın, BAU Global Başkan Yardımcısı Serdar Şenel, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Güngör, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nafız Arıca, İktisadi,İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. İpek Altınbaşak Farina, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Murat Dündar,İdari İşler Daire Başkanı Sn. Mehmet Ezher Yılmaz ve Türk Müziği Topluluğu Akademik Danışmanı Dr. Kenan Sayacı’nın ve 74 kulübümüzün katılımı ile gerçekleşmiştir.Güz dönemi değerlendirme toplantısı Öğrenci Dekanımız Sn.Pervin Merdan’nın konuşması ile başlamıştır. Güz döneminin değerlendirildiği toplantıda başarı ödülleri verilmiştir.

IMG_8225

Başarı Ödülleri Alan Kulüplerimiz:

1.Mühendislik ve Teknoloji Kulübü(IEEE)

IMG_8283

Birincilik kazanan kulübümüze ödüllü Rektörümüz Prof. Dr. Şenay Yalçın tarafından verilmiştir.

2. Yazılım ve Bilişim Kulübü

IMG_8261

İkincilik kazanan kulübümüze ödüllü Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Güngör tarafından verilmiştir.

3. Arama ve Kurtarma Kulübü(BUSAR)

IMG_8247

Üçüncülük kazanan kulübümüze ödüllü İİSBF Dekanımız Prof. Dr. İpek Altınbaşak Farina tarafından verilmiştir.

Öğrenci Dekanlığı olarak kulüplerimizi  güz döneminde yaptıkları çalışmalar için tebrik ederiz.Bahar dönemi çalışmalarında başarılar dileriz.

13-02-2018