BAU Spring Trophy

Bahçeşehir Üniversitesi Yelken Kulübü’nü (SailingBAU) yurtiçi ve yurtdışında başarıyla temsil eden BAU Sailing Team, BAUISC’nin düzenlemiş olduğu BAU Spring Trophy’nin 4 Ayaktan oluşan Yat Yarışlarına Golden Toy isimli yelkenli yarış teknesi ile katılım göstermiştir.

İlk ayağı 25-26 Mart tarihlerinde, ikinci ayağı 8 Nisan’da, üçüncü ayağı 23 Nisan’da ve son ayağı 6 Mayıs Boğaz Yarışı ve 7 Mayıs’taki Şamandıra yarışı ile gerçekleşen yarışlarda; IRC-1 kategorisinde yarışan ekibimiz, tüm trofe sonucunda kendi kategorisinde 1.lik elde ederek, kulübünü ve Bahçeşehir Üniversitesini başarıyla temsil etmenin gururunu yaşamaktadır.

Gerçekleşen yarışlara 30 tekne katılım göstermiş olup; bir çoğu profesyonel yelkencilerden oluşan ekipler arasında Borusan, ENKA, Aygaz, MNG Kargo, Pegasus, Fenerbahçe, MSI gibi şirket takımları da bulunmaktadır. Gerek yarışa katılan takımların marka bilinirliği artmış gerekse yarışan katılan ekip üyeleri keyifli bir haftasonu geçirmişlerdir. Özellikle 6 Mayıs tarihinde gerçekleşen Boğaz Yarışında ekibimiz, yelkeninde taşıdığı BAU isminin reklamını en başarılı şekilde yaparak, podyumda da BAU’nun ismini yelken camiasına duyurmaya her sene olduğu gibi devam etmektedir.

Ödülünü, Bahçeşehir Üniversitesi Rektör Yardımcıları Sayın Ali Güngör ve Elif Çepni’den alan BAU Sailing Team’e sezon boyunca gerçekleşecek yarışlarda başarılar dileriz.

Boğaz Yarışı (2) Boğaz Yarışı (3) Boğaz Yarışı

11-05-2017