Öğrenci Dekanlığı Kulüpler Şampiyonası 2018

DbuUGqHX0AUEnXMDbuUHRrWAAIVCG_

Öğrenci Dekanlığı BAU Esports’a ait BAU Champions FIFA Turnavası kapsamında 25.04.2018 ve 26.04.2018 tarihlerinde Dijitial Oyun ve E-Sports Kulübü ile birlikte “Kulüpler Şampiyonası 2018” düzenlemiştir.Turnuva 28 Kulübün katılımı ve katılan kulüplerden  2 takımın yer alması  ile gerçekleştirilmiştir. Turnuva playstation platformu üzerinden multi olarak Final ve Üçüncülük maçına kadar Student Center’da daha sonrasında E-Spor Laboratuvarında gerçekleştirilmiştir. Turnuvanın Final ve Üçüncülük maçı BAU Esports’a ait Twitch kanalından canlı olarak yayınlanmıştır. İki Gün boyunca gerçekleşen turnuvanın programı turnuvaya katılım gösteren kulüplerimiz aşağıdaki gibidir;

• 24.04.2018 tarihinde 1.tur,2.tur ve 3.tur maçları oynanmıştır.
  • 25.04.2018 tarihinde çeyrek final,yarı final,üçüncülük maçı ve final maçı oynanmıştır.

DbobG7DWkAAx3kODbobG7CWkAAuKTVDbtKD93WkAEe3W5

Turnuvaya Katılım Gösteren Kulüplerimiz;

• Amerikan Futbolu Kulübü
  • Atatürkçü Düşünce Kulübü
  • BAU Next Sosya& Tech Kulübü
  • BAU Red Dragons Kulübü
  • BAU Spor Kulübü
  • Beşiktaşlılar Topluluğu(BAU Kartallar)
  • Bisiklet Kulübü
  • Biyomedikal Kulübü(EMBS)
  • Bısc
  • Dijital Oyun ve E-Sports Kulübü
  • Edebiyat Kulübü
  • Ekonomi ve Finans Kulübü
  • Enerji Kulübü
  • Felsefe Kulübü
  • Fenerbahçeliler Topluluğu(1907 Ünifeb)
  • Galatasaraylılar Topluluğu(UltrAslan Uni)
  • Gezi Kulübü
  • IEEE Kulübü
  • İnşaat Mühendisliği Kulübü
  • İşletme ve Pazarlama Kulübü
  • Kariyer ve Gelişim Kulübü
  • Kültür,Sanat ve Etik Değerler Kulübü
  • Müzik Kulübü
  • Radyo ve İletişim Kulübü
  • Sosyal Sorumluluk Kulübü(Bi Soluk)
  • Tiyatro Kulübü
  • Yazılım ve Bilişim Kulübü
  • Yenilik ve İş Analizi Kulübü

Turnuvada ilk üçe giren kulüpler aşağıdaki gibidir;

1. Galatasaraylılar Topluluğu(UltrAslan Uni)
  2. İnşaat Mühendisliği Kulübü
  3. Yenilik ve İş Analizi Kulübü

Turnuvada ilk üçe giren kulüplere kupaları BAU Espor Ofisinde Öğrenci Dekanımız Sayın Pervin Merdan ve BAU Esports Birimi Yöneticisi Sayın Serhat Bekdemir’in katılımı ile gerçekleşmiştir. Kupaları ilk üçe giren kulüplerimize Öğrenci Dekanımız Sayın Pervin Merdan ve BAU Esports Yöneticisi Sayın Serhat Bekdemir tarafından verilmiştir.

676767676 5656565464 768787878787 432424234242424

Öğrenci Dekanlığı olarak başta turnuvayı Şampiyon olarak bitiren Galatasaraylılar Topluluğuna(UltrAslan Uni),turnuva ikincisi İnşaat Mühendisliği Kulübü ve turnuvayı üçüncü olarak bitiren Yenilik ve İş Analizi Kulübünü tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

Öğrenci Dekanlığı olarak turnuvaya katılan tüm kulüplerimize ve bu turnuvanın gerçekleşmesinde katkılarından dolayı BAU Esports’a,Dijital Oyun ve E-Sports Kulübümüze teşekkür ederiz.

27-04-2018