Biyomedikal Kulübü(EMBS)-EMBS Türkiye Konferansı

07 May 2016
08 May 2016
Biyomedikal Kulübü(EMBS)-EMBS Türkiye Konferansı

Biyomedikal Kulübü(EMBS) ev sahipliğinde 07-08 Mayıs tarihleri arasında tıp sağlık ve mühendisliğin ortak noktalarındaki yenilikler üzerine EMBS Türkiye Konferansı Fazıl Say Salonunda gerçekleştirilmiştir.

_DSC0218

7-8 Mayıs 2016 tarihlerinde Fazıl Say konferans salonunda EMBS Kulübü ev sahipliği yapılan EMBS Türkiye Konferansı’nda Amerika, Almanya ve Dubai’den gelen yurtdışı konuşmacıları, alanlarında uzman akademisyenler ve sektörde kendilerini kanıtlamış şirketlerin üst düzey yöneticileri ile tıp, sağlık ve ilgili mühendislik dallarında okuyan öğrenciler bir araya getirilmiştir. Konuşma ve panellerin odak noktası tıp, sağlık ve mühendisliğin birleştiği yerdir. İki gün boyunca süren konferansa 335​​ kişi katılmıştır.

IMG_7617

EMBS Türkiye Konferansına katılım gösteren konuşmacıların listesi aşağıdaki gibidir;

Yrd. Prof.Dr. Selçuk Çömlekçi,Dr.Birep Akgün, Hakan Güzelgöz,Prof.Dr. Michael Friebe, Prof.Dr Türker Kılıç, Dr.Sertaç Doğanay, Prof.Dr. Ravi Shankar, Prof.Dr. Jose C. Principe, Dr.Physio. Murat Dalkılınç, Prof.Dr. Yorgo İstenanopulos, Prof.Dr. Sıddıka Semahat Demir, Prof.Dr. Ata Akın, Dr. Bora Garipcan

_DSC0156_DSC0273_DSC0363_DSC0707_MG_7241IMG_7489