Erasmus Kulübü-Harmony of International Youth

02 Nov 2016
02 Dec 2016
Erasmus Kulübü-Harmony of International Youth

Erasmus Kulübü 02.11.2016-02.12.2016 tarihleri arasında ESN Türkiye Ulusal Projesi “Harmony Of Intercultural Youth” katılım göstermiştir. Proje iki ayaklı şekilde gerçekleştirmiştir. ESN Bahçeşehir projenin İstanbul Cevdet Şamıkoğlu İlköğretim Okulu’nda ayağına Esra Aydoğdu ve İrem Zeytun ile katılım göstermiştir. Projenin İstanbul ayağında Süriyeli,Azeri ve Türkmen Mülteci 40’a yakın çocuğa müzik(ritim) dersi verilmiştir. Projenin İstanbul ayağına ESN Bahçeşehir dışında İTÜ,Marmara Üniversiteleride katılım göstermiştir.Projenin Çanakkale ayağında ise spor (yüzme ve futbol) dersleri verilmiştir.Projeye katılan tüm Mülteci öğrencilere kalem, silgi, kalemtıraş ve kitap ayracı gibi hediyeler verilmiştir.