shell indir hack forumu Php scriptler hacklink satışı ikinci el eşya alanlar Tıp Öğrencileri Birliği(TURKMSIC)-Bir Kutu Dünya | BAU Öğrenci Dekanlığı

Tıp Öğrencileri Birliği(TURKMSIC)-Bir Kutu Dünya

Göztepe Kampüs
05 Dec 2017
05 Dec 2017
Tıp Öğrencileri Birliği(TURKMSIC)-Bir Kutu Dünya

Tıp Öğrencileri Birliği(TURKMSIC) İnsan Hakları Gününü okuma ve okutma amacını temel alan bir etkinlikle kutlamak istemiştir. Biliyoruz ki ülkemizde okuma oranı düşük, aynı zamanda kitaba ulaşabilme şansı da her birey için eşit değil. Bunu düşünerek asıl amacı kitap bağışı yapmak olan ama sembolik bir şekilde kısa süreli de olsa kitap okumanın da önemini göstermesi için etkinliğin başında katılımcılarımdan getirdikleri kitapları birkaç sayfa dahi olsa okumalarını istemiştir. Ardından da getirdikleri kitaplar içlerinden gelen, kitaplarda buldukları sözleri ya da sadece adlarını yazmalarını istemiştir. Böylece yapılacak bağışa da ayrıca bir anlam katmaya çalışmıştır.

bir kutu dünya 2 bir kutu dünya