Tıp Öğrencileri Birliği(TURKMSIC)-Sarsılmış Bebek Sendromu Etkinliği

11 Sep 2017
15 Sep 2017
Tıp Öğrencileri Birliği(TURKMSIC)-Sarsılmış Bebek Sendromu Etkinliği

Tıp Öğrencileri Birliği(TURKMSIC) Göztepe Medical Park Pediatri Servisinde düzenlediği etkinliğinde 0-2 yaş arası çocuğu olan ebeveynlere anket yapılmıştır. Sarsılmış bebek sendromunun açabileceği sorunlar konusunda ebeveynler bilgilendirilmiştir. Konuyla alakalı video izletilmiştir.

Uygulanan anket çalışmasıyla ailelerin bu konu hakkındaki eksikleri tespit edilmiştir ve bilgilendirmeler sonucu edinimleri öğrenilmiştir.Bu etkinlik öncesinde Çocuk ihmal ve istismarını önleme ekibimiz Prof. Dr. Figen ŞAHİN DAĞLI ‘dan eğitimlerini almışlardır. Bu eğitime 13 kişi katılım göstermiştir. Etkinliğin efektifliğini artırmak amacıyla bir devlet hastanesinde daha uzun süreli bir anket çalışmasının yapılması kararlaştırılmıştır.

IMG_6523 IMG_6524 IMG_6525