Tıp Öğrencileri Birliği(TURKMSIC)-Türk Tıp Öğrencileri Birliği Kurultayı

23 Sep 2017
25 Sep 2017
Tıp Öğrencileri Birliği(TURKMSIC)-Türk Tıp Öğrencileri Birliği Kurultayı

Tıp Öğrencileri Birliği(TURKMSIC) 23 kişilik kalabalık bir delegasyonla katıldığı kurultayda organize edilen çalıştaylar ve ayrılmış oturumlar kulüp yöneticilerinin hem kişisel gelişimlerine katkı sağlamıştır hem de birlik içindeki görev bilinçlerinin farkına varmıştır. Bunun yanı sıra yerel birliğimizden Onur Başak, Gizem Ergün, Canberk Gürbüz ve Utku Arslan ulusal takımlarda görevli oldukları için kurultay sürecinde aktif rol almışlardır, çeşitli eğitimler ve sunumlar yaparak toplamda 600-650 tıp öğrencisine ulaşmışlardır.

Kurultayda önemli yer edinen “Yeşil Politika” adlı bildiride plastik kullanımını azaltarak, doğayı korumanın öneminden uzun uzun bahsedilmiştir. Bu doğrultuda Bahçeşehir Tıp Öğrencileri Birliği olarak öncelikle fakültemizde ardından diğer fakültelerde bununla ilgili çalışmalar yürütme kararı almıştır.

IMG_6526IMG_6529