shell indir hack forumu Php scriptler hacklink satışı ikinci el eşya alanlar Tıp Öğrencileri Birliği(TURKMSIC)-Akran Eğitimi | BAU Öğrenci Dekanlığı

Tıp Öğrencileri Birliği(TURKMSIC)-Akran Eğitimi

Göztepe Kampüs
24 Feb 2018
25 Feb 2018
Tıp Öğrencileri Birliği(TURKMSIC)-Akran Eğitimi

TURKMSIC gençlerin cinsel sağlık ve üreme sağlığı hakkında doğru bilgileri almasını sağlamak ve bu doğru bilgilerin akranlar arasında yayılmasını sağlamayı hedeflemiştir. Etkinlik öncesi belirlenen konular hakkında uzman insanlardan genel ve doğru bilgiler elde etmek ve bunu yaşıtlarımıza nasıl paylaşacağımızı öğrenmiştir. Öğrendiği bilgiler ışığında arkadaş gruplarında eğer konu ile ilgili bir soru sorulursa bilgi kirliliğine izin vermemek ve toplumda doğru bilinen yanlışları düzeltmeye çalışmak. 2 günlük etkinlik, slaytlar, interaktif eğitimler ve eğitim sonunda oynadığı oyunlar sayesinde güzel geçmiştir. Dış katılımcı da aldığından dolayı etkinlik sırasında farklı okullardan akranlarıyla da tanışma fırsatı bulmuştur.

akran 1 akran 2