shell indir hack forumu Php scriptler hacklink satışı ikinci el eşya alanlar Tıp Öğrencileri Birliği(TURKMSIC)-Journal Club 3 | BAU Öğrenci Dekanlığı

Tıp Öğrencileri Birliği(TURKMSIC)-Journal Club 3

Göztepe Kampüs
15 Mar 2018
15 Mar 2018
Tıp Öğrencileri Birliği(TURKMSIC)-Journal Club 3

TURKMSIC Gelenekselleşen SCORE Kolu etkinliği “dönemin ilk yılın üçüncü journal club’ı olarak düzenlenmiştir ve Medipol Üniversitesi Anatomi bölümü araştırma görevlisi Alpen Ortuğ, birbiriyle ilişkili iki makalenin sunumunu Türkçe olarak gerçekleştirmiştir. 17.15’te başlayan sunum 18.30’da öğrenci soruları ve aktif öğrenci sunumları ile tamamlanmıştır. Etkinliğe Bahar Kurt ve Kutay Cantaşır aktif olarak başvurmuş, kendi makalelerinin 10 dakikalık sunumunu gerçekleştirmiştir. “Makale okumayı ve sunmayı öğrenmek” amacıyla, hocalarımızla birlikte düzenlediği bir Journal Club daha amacına ulaşmıştır.

3.journal club