shell indir hack forumu Php scriptler hacklink satışı ikinci el eşya alanlar Tıp Öğrencileri Birliği(TURKMSIC)-Sessizlikte Diyalog | BAU Öğrenci Dekanlığı

Tıp Öğrencileri Birliği(TURKMSIC)-Sessizlikte Diyalog

Gayrettepe Metro İstasyonu
30 Mar 2018
30 Mar 2018
Tıp Öğrencileri Birliği(TURKMSIC)-Sessizlikte Diyalog

TURKMSIC 3 Mart Dünya İşitme Engelliler Gününde yapmayı planladığımız bu etkinliğimizi yoğun sınav döneminden dolayı mart sonuna ertelemek zorunda kalmıştır. Mart sonunda gerçekleştirdiği bu etkinlikte daha önce Karanlıkta Diyalog etkinliğinde yaşadığı heyecanı ve empati duygusunu yaşamıştır.Farklı bir tecrübe olan bu etkinliğin basite indirgenemeyecek kadar büyük bir farkındalık yarattığını bir kez daha anlamıştır. Özellikle 1. Sınıfların ilgi gösterdiği bu etkinliği daha farklı konsept ve diğer arkadaşlarıyla tekrar gerçekleştirmeye karar vermiştir.

Sessizlik