shell indir Php scriptler hacklink satışı Yazılım ve Bilişim Kulübü-React Native ve Uygulama Geliştirme | BAU Öğrenci Dekanlığı

Yazılım ve Bilişim Kulübü-React Native ve Uygulama Geliştirme

01 Jan 1970
01 Jan 1970
Yazılım ve Bilişim Kulübü-React Native ve Uygulama Geliştirme

Yazılım ve Bilişim Kulübü 25.11.2017 tarihinde House Of Apps firması ve Wissen Academy ile beraber Fazıl Say Konferans Salonunda g “React Native” etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Program İçeriği aşağıdaki gibidir:

House Of Apps firması yaklaşık 2 senedir Türkiye’nin önde gelen firmalarına React, React-Native, Django ile mobil uygulamalar, web siteleri ve backend servisleri geliştirmektedir. Bu konularda oldukça yetkin bir geliştirici kadroya sahiptir. Türkiye’de bu teknolojilerin yaygınlaşması için eğitimler düzenleyerek üniversitede okuyan gençlerinde bu teknolojilerden haberdar olmasını sağlamaktadır.

React-Native, 2015 yılında Facebook tarafından açık kaynak olarak yayınlanmış, cross-platform native mobil uygulama geliştirme kütüphanesidir. React-Native ile tek bir code-base ile hem iOS hemde Android için uygulamalar geliştirmek mümkündür. Geleneksel native geliştirmeye göre oldukça hızlı öğrenilmesi ve hızlıca uygulama geliştirmek en büyük artılarıdır. React Native etkinliği bunun üzerine yapılan bir etkinliktir.

Konuşmacılar:

• Türerkan İnce,   House of Apps
  • Yusuf Zeren,      House of Apps
  • Tuğkan Kibar,    House of Apps

Program Akışı aşağıdaki gibi gerçekleşmiştir:

13.00 – 13:30    Kayıt

13.30 – 14:00    Birinci Oturum ve Açılış Konuşması

House of Apps Tanışma ve React Native Hakkında Bilgilendirme

1. Tanışma ve House of Apps hakkında bilgi
  2. React Native nedir?
  3. React Native günümüzde ne seviyede?
  4. React Native ile neler yapılabilir?

14.00 – 14.15     Kahve Arası

14.15 – 16.00    İkinci Oturum

React Native Uygulamalı Eğitimi (1.5 Saat)

1. React Native geliştirmek için gerekenler